Lyhyt historia 1900-luvun juurille

2000-luvun alussa käsityökaluvalmistaja Hultafors, joka oli aloittanut toimitansa jo vuonna 1883 nivelmittojen valmistajana, laajeni entisestään useiden yritysostojen kautta.

Vuonna 2005 Hultafors osti ruotsalaisen tikasvalmistajan Wibe Laddersin ja vuotta myöhemmin portfolioon lisättiin ruotsalainen työvaateyritys Snickers Workwear. Snickers Workwear -yrityksen osto ei antanut Hultaforsille pelkästään mahdollisuutta laajentua eurooppalaisilla markkinoilla, vaan myös myötavaikutti Hultafors Group -konsernin muodostumiseen.

Hultafors Group perustetaan kattokonserniksi Hultafors, Wibe Ladders ja Snickers Workwear -brändeille. Siitä lähtien Hultafors Group on laajentunut sekä luonnollisen kasvun että useiden yritysostojen kautta. Esimerkkeinä mainittakoon brittiläisen mittanauhojen valmistajan Fisco Toolsin osto vuonna 2008 sekä Snickers Workwear -yrityksen franchise-yritysten osto Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Britanniassa samana vuonna.

Vuonna 2011 Hultafors Group muutti nimekseen Hultafors Group AB ja siitä tuli sitä myötä Hultaforsin, Wibe Laddersin ja Snickers Workwearin emoyhtiö. Hultafors Group AB on puolestaan liiketoiminta, joka on kokonaisuudessaan ruotsalaisen Investment AB Latourin omistuksessa.