Jälleenmyyjille ja tuotteiden käyttäjille

Hultafors Group tarjoaa dynaamisen valikoiman luotettavia ensiluokkaisia brändejä niin jälleenmyyjille kuin ammattilaisille. Hultafors Group -konsernin jokaista brändiä yhdistää sama intohimo: pitää ammattilainen ajan hermolla mitä tulee toiminnallisuuteen, turvallisuuteen, suojaavuuteen ja yleiseen tuottavuuteen.

Jokainen brändi edustaa oman alansa asiantuntemusta ja tuo ainutlaatuisen tietonsa sekä asiantuntemuksensa ammattilaisten kohtaamiin työhaasteisiin. Tämä antaa meille mahdollisuuden täyttää ja ylittää ammattilaisten muuttuvat vaatimukset suunnittelemalla innovatiivisia ja edistyneitä tuotteita, joiden avulla työpäivistä tulee turvallisempia, helpompia ja tuottavampia.

Jälleenmyyjille ensiluokkaisten brändiemme valikoima on voimakas yhdistelmä, joka antaa heille mielenkiintoista lisäarvoa tuottavaa synergiaetua. Yhdessä toimimalla me voimme auttaa jälleenmyyjiämme parantamaan palvelua asiakkaille ja samanaikaisesti tehdä heidän liiketoiminnastaan entistä kannattavampaa.

Hultafors Group -konserni on edustettuna kaikilla Euroopan suurimmilla markkinoilla ja omat myyntiyritykset toimivat tärkeimmillä alueilla. Suurimmat myyntivolyymit ovat kuitenkin Pohjoismaissa. Hultafors Group -konsernilla on 620 työntekijää ja sen vuosittainen liikevaihto on noin 135MEUR.