Työskentely kanssamme.

Me, jotka työskentelemme Hultafors Group -konsernissa, arvostamme perinteitä ja yrityskulttuuriamme, joka kannustaa luovuuteen ja yhteistyöhön, kaikki tämä on koottuna yritysfilosofiaamme, jonka nimi on "ATLAS". Me olemme täällä luomassa kestävän kehityksen tuotteita tulevaisuutta varten - jotta voimme tehdä elämän paremmaksi asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Menestyksemme on seurausta työntekijöiden saavutuksista. Kaikista työpisteistämme löydät mielenkiintoisia projekteja ja sitoutumista tapaamme suunnitella, valmistaa, markkinoida ja myydä upeiden brändiemme tuotteita. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ihmisenä ja työssäsi.

Uskomme itseemme, potentiaaliimme ja kyvykkyyteemme kehittää tulevan sukupolven tuotteet ja palvelut. Olemme ylpeitä, että maineemme on hyvä ja olemme yksi alan parhaista toimijoista!

Kansainvälisten kontaktien kautta opit muista kulttuureista ja ajattelutavoista. Me opimme ja kasvamme yhdessä rakentaaksemme brändejämme, tuotteitamme ja liiketoiminnan menestystämme.