Hultafors Group kasvaa uudella yritysostolla: Hellberg Safety AB

Hultafors Group AB on allekirjoittanut sopimuksen Hellberg Safety AB (“Hellberg”) yrityskaupoista Stenkullenissa, Ruotsissa. Sopimus astuu voimaan välittömästi.

Hellberg on erikoistunut kuulosuojainten, kasvosuojainten sekä viestintäratkaisujen toimittamisessa
henkilökohtaisten suojainten osa-alueella. Vuonna 1962 Ruotsissa perustettu yhtiö on kasvanut saavuttaen jalansijaa 50:llä markkina-alueella omilla tutkimus ja tuotekehitys, tuotanto-, kokoonpano- ja varastotoiminnoillaan. Pääkontttori sijaitsee Ruotsin Stenkullenissa. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 66 MSEK. Yhtiön kannattavuus on hyvin linjassa Latourin taloudellisten tavoitteiden kanssa. Yhtiöllä on noin 20 työntekijää.

Yritysosto on osa Hultafors Groupin strategiaa laajentaa tuotetarjontaa henkilökohtaisen suojauksen alueelle. Hultafors-konsernin valikoima täydentyy kuulosuojaimilla sekä suorilla asiakassuhteilla eräiden hyvin tunnettujen suurten yritysten kanssa.

"Meille on ilo ja kunnia saada tämä yritys osaksi Hultafors-konsernia, sillä mielestämme Hellberg on täydellinen lisä osaksi Hultafors-konsernia juuri henkilökohtaisen suojauksen tavoitteiden täyttämisessä. Näemme paljon mahdollisuuksia Hellberg-salkun yhdistämisessä osaksi Hultafors-konsernin myyntiverkostoa", sanoo Ole Kristian Jødahl, Hultafors Group AB:n toimitusjohtaja.

"Hultafors-konserni on yritys, jonka olemme tunteneet jo jonkin aikaa ja uskomme, että Hultafors-konsernin nykyiset asiakassuhteet sekä verkosto monissa maissa toimivat erinomaisena perustana Hellbergin nykyisen liiketoiminnan saattamisessa seuraavalle tasolle", sanoo Joakim Ohlander ja Colin MacKenzie, Hellbergin aiemmat omistajat.


Lisätietoja tai kysymyksiä:


Ole Kristian Jødahl
Toimitusjohtaja Hultafors Group AB
+47 900 88 305


Jens Eriksson
Johtaja, M & A ja Strategy Hultafors Group AB
+46 702 114 601