Hultafors Group kasvaa uudella yritysostolla: Johnson Level & Tool Mfg. Co., Inc.

Hultafors Group AB on allekirjoittanut sopimuksen Johnson Level & Tool Mfg. Co., Inc. ("Johnson") yrityskaupoista Wisconsinissa Yhdysvalloissa. Sopimus astuu voimaan välittömästi.

Johnson on tunnettu mittaustyökaluistaan – markkinajohtaja useassa eri jakelukanavassa. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 36 MUSD. Yhtiö työllistää 70 työntekijää. Kauppa on osa Hultafors Groupin strategiaa, jolla vahvistetaan Hultafors Groupin jalansijaa Pohjois-Amerikassa. Kaupan myötä Hultafors-konserni saa käyttöönsä laajan jakelupisteiden verkoston Yhdysvaltojen myyntikanavissa sekä täydellisen tuotevalikoiman, joka pitää sisällään mm. vatupasseja, lasereita ja muita rakennusmittaus-, merkintä- sekä mittaustyökaluja.


"Meille on ilo ja kunnia saada tämä yritys osaksi Hultafors-konsernia, jota Johnson-perhe on rakentanut ja kehittänyt monien vuosien ajan. Johnsonin mukana tulee vahva tuotevalikoima tuotteita sekä asiakassuhteita, joiden uskon vaikuttavan merkittävästi Hultafors-konsernin luotsaamisessa eteenpäin", sanoo Ole Kristian Jødahl, Hultafors Group AB:n toimitusjohtaja.

"Hultafors-konserni on yritys, jonka olemme tunteneet jo 30 vuoden ajan. Uskomme, että Hultafors-konsernin pitkän aikavälin perspektiivi sekä sitoutuminen muodostavat erinomaisen perustan Johnsonin kehittämiselle tulevina vuosina", sanoo Bill ja Bob Johnson, Johnsonin aiemmat omistajat.

Kaupan seurauksena Investment AB Latourin odotetaan kasvavan lähes 5,0 miljardiin kruunuun.

Göteborg, 30.4.2018

INVESTMENT AB LATOUR (PUBL)
Jan Svensson, CEO

Lisätietoja:
Ole Kristian Jødahl, CEO Hultafors Group AB, +47 900 88 305
Jens Eriksson, Director, M&A and Strategy Hultafors Group AB, +46 702 114 601