PUVAB ja tuotemerkki Eripio Wear saavuttavat suosiota Norjassa

Puvab AB, joka on ollut osa Hultafors Groupia jo tämän vuoden maaliskuusta lähtien, tulee toimittamaan Norjan ambulanssityöntekijöille työvaatteet voitettuaan kilpailutuksen. 

Puvab on Ruotsin johtava suojavaatteiden toimittaja, joka on sertifioitu suojaamaan sähkökaaren lämpöhaitoilta energia- ja rautatieliikennetoiminnassa. Vuonna 2013 yhtiö esitteli tuotemerkin Eripio Wear, joka tuottaa ja markkinoi työvaatteita ensihoitohenkilökunnalle ja pelastuspalveluille. Norjan Ambulance Services on nyt valinnut Eripio Wearin toimittajaksi noin 5000 käyttäjälleen lähivuosiksi.

Laatu, ympäristö ja vaatteiden istuvuus ovat olleet tärkeitä ominaisuuksia toimittajan valinnassa. Nämä ovat kaikki tärkeitä osa-alueita Puvabin kehitystyössä ja tämä sopimus osoittaa, että yhtiön konsepti on otettu hyvin vastaan Pohjoismaissa.

Puvab on voittanut tarjouskilpailun Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa jo vuoden 2013 alussa, ja nyt norjalaiset ambulanssipalvelut ovat myös löytäneet Eripio Wearin, mikä tekee tuotemerkistä nopeimmin kasvavan alallaan Pohjoismaissa. Muita asiakkaita, jotka ovat valinneet Eripio Wearin, ovat Suur-Tukholman palokunta, Kööpenhaminan pelastuspalvelut, Uppsalan sairaalan ambulanssipalvelut, Nerikes-palokunta.

"Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme nyt edustettuina kaikissa Pohjoismaissa. Asiakkaamme arvostavat joustavuutta, ja jotta voimme tarjota uusia, älykkäitä ratkaisuja ", kertoo Eripio Wearin operatiivinen päällikkö Acram Marcoff.

Norjan Ambulance Services -valikoimassa on pääasiassa paitoja, huppareita ja poolopaitoja, ensimmäiset toimitukset toimitetaan jo tämän vuoden loppupuolella. Tämä sopimus takaa myös Eripio Wearin nopean kasvun ja kehittymisen.

Lisätietoja, ota yhteyttä:

Acram Marcoff, Operational Manager for Eripio Wear
acram@eripiowear.se
+46 73-388 44 16

Per Wagnås, MD of Puvab AB
per.wagnas@puvab.com
+46 709-151 867