Hallinto
Hallinto
Hallinto

Hallinto

Martin Knobloch

Martin Knobloch

TOIMITUSJOHTAJA

Hultafors Groupin toimitusjohtajana Martinilla on kokonaisvastuu yrityksen strategisen suunnan luonnista, suunnittelusta, toteutuksesta ja integroinnista.

Ennen Hultafors Groupia Martin työskenteli Bosch Groupissa, viimeksi BSH Home Appliancesin toimitusjohtajana Pohjois-Euroopassa. Sitä ennen hän oli BSH:ssa yritysstrategiatehtävissä, tuotemarkkinointipäällikkönä, tuoteryhmäpäällikkönä ja globaalin digitaalisen liiketoiminnan hallituksen jäsenenä. Ennen BSH:ta Martin aloitti uransa Siemens Groupissa. Hän on työskennellyt useissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Martin opiskeli tuotantotekniikkaa pääaineenaan yrityksen hallinto ja johto Saksan Karlsruhessa ja Espanjan Sevillassa.

 Jens Eriksson

Jens Eriksson

TALOUSJOHTAJA (CFO)

Jensin vastuualueella ovat yrityksen strateginen taloussuunnittelu, yritysjärjestelyt, laskenta ja kirjanpito sekä IT ja logistiikka.

Hänet nimitettiin väliaikaiseksi talousjohtajaksi huhtikuussa 2021 ja vakituiseksi talousjohtajaksi tammikussa 2022, ennen sitä hän toimi M&A ja liiketoiminnan kehityksen varatoimitusjohtajana. Ennen Hultafors Groupia Jens työskenteli Investment AB Latourin liiketoiminnan kehitysjohtajana. Investment AB Latour on Hultafors Groupin holding-yhtiö. Sitä ennen hän työskenteli hitsaus- ja leikkausratkaisuja toimittavassa ESABissa eri tehtävissä, jotka liittyivät muun muassa markkinointiin, hinnoitteluun ja strategisiin hankkeisiin. Jensin aiempi työkokemus sisältää monenlaisia yrityskonsultointitehtäviä. Jensillä on sovelletun matematiikan ylempi korkeakoulututkinto Chalmersin teknillisestä korkeakoulusta ja liiketaloustieteen alempi korkeakoulututkinto Göteborgin yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Bas Teepe

Bas Teepe

HENKILÖSTÖJOHTAJA, CHRO

Bas vastaa yrityksen HR-strategiasta ja johtaa konsernin viestintä- ja laatutoimintoja.

Bas toimi väliaikaisena henkilöstöjohtajana heinäkuusta 2021, ennen nimitystään henkilöstöjohtajaksi joulukuussa 2021. Ennen Hultafors Groupiin tuloa hän toimi kansainvälisenä HR-johtajana Fristadsilla vuodesta 2019. Bas oli avainasemassa uuden konsernin järjestelyissä, uuden strategian luomisessa ja operatiivisen toiminnan tehostamisessa. Ennen Fristadsia Bas toimi noin kahdeksan vuoden ajan pörssinoteeratun Kongsberg Automotiven palveluksessa, jossa hän toimi yhden konsernin yrityksen HR-toimintojen varatoimitusjohtajana.

Torbjörn Eriksson

Torbjörn Eriksson

TIKKAAT JA TYÖKALUT -LIIKETOIMINTAYKSIKÖN TOIMITUSJOHTAJA

Torbjörn on vastuussa Hultafors Groupin Euroopan Tikkaat ja työkalut -liiketoimintayksiköstä, jonka portfolioon kuuluvat rakennusalalle suunnatut premium-brändit: Hultafors, Wibe Ladders, Scangrip ja Telesteps.

Aiemmin Torbjörn toimi kaupallisena johtajana vastuualueinaan keskeiset kaupalliset resurssit, kuten markkinointi, liiketoimintaprosessit, liiketoiminnan kehitys, sähköinen kaupankäynti ja digitalisaatio. Torbjörn johti myös Hultafors Groupin markkinaoperaatioita, jotka kattavat muun muassa 14 maan myyntiyritykset ja kansainvälisen kaupan (vienti ja kansainväliset suorat asiakkaat). Torbjörnin tausta on IT- ja teollisuusaloilla, joilla hän on työskennellyt useissa johtotehtävissä työnantajinaan muun muassa Cisco Systems, B&B TOOLS, Statoil Lubricants ja Monier Roofing.

Anders Hülse

Anders Hülse

SUOJAVAATETUS -LIIKETOIMINTAYKSIKÖN TOIMITUSJOHTAJA

Anders vastaa Hultafors Groupin suojavaatteiden liiketoimintayksiköstä Euroopassa. Liiketoimintayksikkö hallinnoi premium-brändejä, joiden tuotteet suojaavat käyttäjänsä terveyttä ja turvallisuutta erilaisissa riskitilanteissa. PPE Europe -portfolioon kuuluvat Fristads AB, EMMA Safety Footwear, Hellberg Safety, Snickers Workwear & Solid Gear (sisältäen brändit: Toe Guard ja EripioWear).

Ennen Hultafors Groupille tuloaan Anders toimi Fristadsin, Kansasin ja Leijonan toimitusjohtajana, ja hän on ollut Fristadsin palveluksessa vuodesta 2015. Andersilla on laaja tausta eri yrityksistä ja rooleista sekä syvällistä toimialan tuntemusta.

Dan Bohnsack

INTERIM POHJOIS-AMERIKAN TOIMINTOJEN TOIMITUSJOHTAJA